trip tournament udang cup selayanggroup 11/10/2009 (ahad)

Written by Geliga Ent on Monday, October 12, 2009 at 9:52 PM

Isnin, 2009 Oktober.
Trip Tournament Udang Cup selayanggroup 11/10/2009 (ahad)
Kampung Sepakat, Kuala Selangor.

Selayang Group bersama2 Group Pancing berangkat dari kuala Lumpur menuju ke Kampung Sepakat, Kuala Selangor. Tepat pada pukul 6.45 saya, Arip & Abg jamal sampai awal.
agak kelewatan sedikit para peserta yamg berkumpul.tapi tidak mengapa semangat untuk mecari Johan trip tournament udang cup selayanggroup membara bara..

Kami sampai di jeti Sungai Kg. Sepakat dalam pukul 8.00 pagi. Sampai sahaja kami terus menempah boat untuk mengudang.Fadhil Sebagai Organiser memberikan sedikit taklimat serta Jackpot iaitu (Juara ketogori Udang Galah), (Pemenang kategori ikan dan tempat ke2 udang) dan (Tempat Ke 3 ketogori Udang).

Dengan cuasa yang amat baik serta air tahap air sungai yang cantik..Si jenggo Sedang bermain-main di dalam air untuk mencari makanan.

Utk pengatahuan anda, Si sepit biru ini amat Gemar pada unpan udang beras.tapi bukan mudah untuk menaikkannya.dengan berbekalkan pengalaman dan teknik yang betul pasti anda tidak pulang dengan tangan kosong..
ala kalau dah rejeki kita tak kemanakan..tapi kena usahalah kalau nak berjaya..

Senarai nama Peserta:

kapal 1
1)Fadzil (Tempat Ke 3 ketogori Udang)
2)Fahiz
3)Iskandar (Pemenang kategori ikan dan tempat ke2 udang)

Kapal 2
1)Aizat (Juara ketogori Udang Galah)
2)Jamal
3)Arip

kapal 3
1)belontok
2)Nyamuk

Kapal 4
1)Ayim
2)Atuk
3)Afis

Kapal 5
1)Asri
2)Sonex
3)Boy
4)Mat


Raja Udang Galah Sg. Selangor..besar tak??


Lumayan tu..kalau dapat 10 ekor cam2 konyang den..


Arip bersama Si sepit Biru..baru nak warming up dier dah dapat.jeles jugak..Abg Jem dengan Jenggo nya..berat mengalahkan udang arip.


No 1 tengah no 2 kanan dan no 3 kiri


'Jenggo' terbesar yang memenangi kategori udang terberat.


Si 'Jenggo' mengambil playar untuk buka kuaci.Geng-geng Selayang group yang sporting


Trip yang tamat pada pukul 6 petang berakhir dengan kapal kapal membawa pulang hasil yang agak lumayan. Dua kapal terpaksa pulang awal kerana masalah yang tak dapat di elakkan juga membawa hasil yang lumayan apabila keli yang dianggarkan seberat 3 kilo berjaya di daratkan.

0 Responses to "trip tournament udang cup selayanggroup 11/10/2009 (ahad)"

Google Website Translator Gadget

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Senarai Komuniti Pemancing Malaysia

GROUPPANCING

Selamat datang ke GROUPPANCING. Motif Utama Kami Adalah Untuk Mengumpul ahli-ahli pemancing Serta membuat trip memancing di Malaysia.Blog ini juga secara tidak langsung dapat meyemarakkan lagi hubungan diantara Komuniti pemancing dari segi hobi, minat, info, pengalaman serta persahabatan.Insyaalah GROUPPANCING akan berkembang dan maju. Sebarang pertanyaan Email: grouppancing@yahoo.com